Argi+ HET topproduct voor sporters

 

 

Maak kennis met ARGI+ een topproduct van Forever ;

 

Dit voedingssupplement geeft een positief effect bij sportprestaties.

Neem dagelijks één schep ARGI+ (ongeveer 10 gram) en meng dit goed door 240ml water of (vruchten)drank naar keuze.

 

Ingrediënten:

Granaatappel extract, rode wijn extract, druivenschil extract, gedroogd bosvruchtensap, zuurteregelaar (E330), natuurlijk bosvruchten aroma, zoetstof (E967), ribose, stabilisator (E955), antiklontermiddel (E551).

 

 

En natuurlijk bevat ‘ARGI+’ L-arginine.

Dit is een lichaamseigen aminozuur die efficiënt wordt omgezet in stikstofmonoxide. Deze stikstofmonoxide helpt de bloedvaten te ontspannen waardoor de bloedtoevoer naar vitale organen wordt gestimuleerd.

De Fruitmix in ARGI+ zorgt voor de nodige antioxidanten en het vitaminecomplex voor energie. De unieke mix heeft op deze manier een positieve invloed op hart- en bloedvaten, stimuleert de weerstand, en ondersteunt de spiergroei.

L-Arginine is in de sportwereld al langer bekend om de zeer positieve resultaten. Dit is een supplement dat echt werkt en bij geen enkele sporter mag ontbreken.

De unieke mix van fruit en vitaminen heeft het lichaam nodig om beter te kunnen presteren. Bij het sporten zorgt L-Arginine voor verhoogde opbouwende capaciteiten. Het lichaam kan in deze fase sneller spieren opbouwen doordat je harder kunt trainen, maar ook doordat je doorbloeding van je spieren vele malen beter verloopt. Hierdoor kan het lichaam veel sneller afvalstoffen (zoals melkzuur en ammoniak) afvoeren én voedingsstoffen en zuurstof sneller aanvoeren. Je herstel zal dan ook vele malen sneller gaan en je trainingen voelen zeer goed aan, doordat je spieren beter 'ge-olied' zijn.

Veel sporters nemen ARGI+ ongeveer 20 à 30 minuten vóór het sporten. Krachtsporters nemen dit het liefst vóór en ná de training.

Natuurlijk is de ARGI+ ook heel goed te combineren met de Aloë Vera gel ’s morgens om een lekkere start van de dag te maken.

 

 

 

Verklaring van de ingrediënten:

 

Granaatappel extract-->

Ingedikt aftreksel van de Granaatappel.

 

rode wijn extract-->

Ingedikt aftreksel van rode wijn.

 

druivenschil extract-->

Ingedikt aftreksel van druivenschillen.

 

gedroogd bosvruchtensap-->

gedroogde bosvruchtensap.

 

zuurteregelaar (E330)-->

Citroenzuur is een onderdeel van iedere levende cel, aangezien het een sleutelrol speelt in de stofwisseling van de cel. In hoge concentraties komt het voor in citrusvruchten, maar ook in kiwi aardbeien en ander zacht fruit. Commercieel wordt het gemaakt door fermentatie van melasse door de schimmel Aspergillus niger.

 

natuurlijk bosvruchten aroma-->

Geconcentreerd sap uit bosvruchten

 

zoetstof (E967)=

Xylitol is een suikeralcohol. Het is een natuurlijke zoetstof. Xylitol komt in veel planten en fruit voor. Voor het maken van E967 wordt gebruik gemaakt van xylaan, een onderdeel van houtvezels. Xylitol is minder schadelijk voor de tanden dan andere zoetstoffen.

 

ribose-->

Ribose is een monosacharide (een enkelvoudige suiker) met formule C5H10O5 die van nature voorkomt in sommige nucleïnezuren en als zodanig een bestanddeel is van spieren.

Ribose is een essentieel onderdeel van ATP (adenosine trifosfaat). Het maakt daarnaast deel uit van voor de energiestofwisseling belangrijke stoffen.

 

stabilisator (E955)-->

Sucralose is een kunstmatige zoetstof, gemaakt uit suiker. De zoetkracht is 500 tot 600 keer hoger dan die van suiker.
Er zijn geen bijwerkingen bekend.

 

antiklontermiddel (E551)-->

Siliciumdioxide wordt gewonnen uit zand. Men gebruikt het als antiklontermiddel, klaringsmiddel bij wijn en bier en ontschuimingsmiddel. Totaal onschuldig natuurlijk voedingsadditief. SiO2 is gewoon zand. Zand passeert je spijsverteringssysteem helemaal ongewijzigd en wordt niet opgenomen.
Er zijn geen bijwerkingen bekend.
E551 kan gebruikt worden door alle religies, vegetariërs en veganisten.